Kundträff med Axel Larsson

9 juni 2014

Kompetensbytardag med Axel Larsson AB

Måndagen 2 juni anordnade PetroBio AB tillsammans med sin underleverantör Axel Larsson en ”Kompetensutbytardag”. Axel Larsson som är en av Sveriges ledande komponentleverantörer i avseende ventiler, flödesmätare, manöverdon och mycket mer såg tillsammans att man skulle kunna träffas i ett avslappnat forum och utbyta erfarenheter. Det är inte första gången Axel Larsson anordnar en sådan här träff och resultatet har tidigare varit mycket uppskattat och bra.

Denna dag var vi precis 107st som minglade runt och utbytte erfarenheter med varandra. Vi började med att samlas på PetroBios huvudkontor där Axel Larsson bjöd på ett smakprov i sin utställningsbuss.

Anders Parsberger & Henrik Hansson, Axel Larsson AB välkomnade och berättade om lite nyheter.

Minglet fortsatte i PetroBios lokaler. Där blandades alla kunder, leverantörer och PetroBios personal och kunde i lugn och ro mingla och äta en lunchbuffe. Ganska direkt kunde man se en del visitkort byta ägare och ”White boards” började användas. Vi hade sedan en förhållandevis kort genomgång av våra respektive företag och framförallt en väldigt basic genomgång av vad vi skulle titta på - Göteborg Energi, Rya HVC.

”Huvudsyftet men denna träff är att kunder och leverantörer skall kunna utbyta erfarenheter och kunskap över gränserna, på ett naturligt och prestigelöst vis. Vi tror även att kompetensutbytet som vi önskar skall vandra mellan alla hjälper både våra kunder och leverantörer att sänka sina totala kostnader sett över tid” Anders Parsberger, Säljare på Axel Larsson


David Eskilsson, Processingenjör Göteborg Energi

Roger Karlsson berättar om hjärtat i våra anläggningar efter en lång rundvandring på RYA.

Dagen avslutades med ett besök på en annan av Göteborgs stads anläggningar, Liseberg. Vi vill tacka alla som deltagit på denna träff och vår partner Axel Larsson Maskinaffär för en trevlig dag. Vi hoppas nu att vi på detta sätt främjat ett grönare tänk och att vi har hjälpt till att öppna ögonen för fullgoda alternativ till fossila bränslen samt bidragit till att utbyta en del erfarenheter och kunskap.