JOBBA HOS PETRO

Petro är ett spjutspetsföretag inom förbränning. Vi är en världsledande aktör när det gäller förbränning av fasta träbränslen. Våra träpulverbrännare adresserar ett brett marknadsområde där de är ytterst konkurrenskraftiga. Vi bygger våra kundanpassade speciallösningar på standardiserade grundkonstruktioner. Vår position har vi nått tack vare kunniga och hängivna medarbetare. Vårt mål är att ta tillvara alla anställdas kunskap genom en dynamisk och kreativ arbetsmiljö.

 • Teknisk Säljare

  3 september 2017

  Petro expandrar och behöver utöka marknadsbearbetningen. Vi söker en erfaren industrisäljare till ett spännande arbete i energibranschen.

  Läs Mer
 • Servicetekniker

  4 april 2017

  PETROBIO söker en erfaren och kunnig Servicetekniker med goda kunskaper inom El, Styr och Regler. Tjänsten som Servicetekniker innebär mycket resor såväl inom Sverige som utomlands. Du kommer att fungera som problemlösare, teknisk support och rådgivare till kunderna. Du är en initiativrik person med teknisk nyfikenhet och mod.

  Läs Mer
 • Processingenjör

  15 mars 2017

  PetroBio söker en processingenjör med huvudsaklig arbetsuppgift att utföra och ta ansvar för processtekniska beräkningar för egen brännare och tillhörande system.

  Läs Mer