Servicetekniker

27 juli 2018

PETROBIO söker resande servicetekniker

Vi söker erfaren och kunnig Servicetekniker med goda kunskaper inom El, Styr och Regler. Tjänsten som Servicetekniker innebär mycket resor såväl inom Sverige som utomlands. Du kommer att fungera som problemlösare, teknisk support och rådgivare till kunderna. Du är en initiativrik person med teknisk nyfikenhet och mod. Som person har du positiv, öppen och flexibel attityd och ett strukturerat arbetssätt. Du har integritet och är övertygande. Du har en känsla för kunden behov och en förmåga att skapa goda relationer. Du har lätt för att kommunisera och samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Vi tror du har en utbildning som sjöingenjör eller likvärdigt.

Du erbjuds en spännande tjänst i ett företag där atmosfären präglas av ett stort tekniskt kunnande, humor och engagemang. Din spelplan blir global och kontakterna internationella. Därför är goda kunskaper i teknisk svenska och engelska, i såväl tal som skrift, ett krav. Du kan förvänta dig en affärsmässig miljö och ett bra ledarskap. Placeringen kan vara flexibel men företaget har sitt huvudsäte i Göteborg.

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kontakta vår servicechef Martin Krook, altenativt affärsområdeschef Anders Persson.

Martin Krook Servicechef 031-3354 984 martin.krook@petrobio.se