Teknisk Säljare

10 april 2018

PETROBIO söker teknisk säljare

För bearbetning av Industri- och Fjärrvärmemarknaderna söker PetroBio en erfaren teknisk säljare. Våra kärnprodukter är brännare och brännarstyrning i storleksordning 2MW – 50MW. Vi har brännare för alla på marknaden förekommande bränslen, men fokus ligger på att hjälpa våra kunder att konvertera till förnyelsebara bränslen. Vårt leveransomfång är från enskilda brännare till kompletta panncentraler, inkl bränslehantering, panna och bygge. All försäljning sker i projektform och leveransen är helt kundunik.

Vår marknad har Norden som bas, men försäljning sker över hela världen. Utanför Norden sker försäljningen mestadels tillsammans med en partner.

Våra lösningar är tekniskt avancerade, varför en hög teknisk förståelse är nödvändig för att lyckas i försäljningsarbetet. Vi söker en erfaren säljare med kunskaper från industriell försäljning.

För att lyckas hos oss tror vi att du har:

• Minst fem års säljerfarenhet från framgångsrik industriell försäljning
• Gärna kunskaper från energimarknaden
• Eftergymnasial teknisk utbildning (Civ Ing, högskoleingenjör, sjö ingenjör eller liknande)
• Talar och skriver svenska flytande och har god kunskap i talad och skriven engelska
• Möjlighet att göra nationella och internationella resor med relativt kort varsel
• God samarbetsförmåga, både internt och externt
• Ett gott humör som bidrar och förstärker den goda stämningen på arbetsplatsen

Petro erbjuder ett intressant arbete där du som säljare aktivt deltar i utformningen av kundens lösning. Arbetet kommer att innehålla en blandning mellan bearbetning av den privata industrin och offentliga upphandlingar enligt LUF. Vi har vid årsskiftet flyttat in i nyrenoverade lokaler i Gårda.

Välkommen med din ansökan på e-mail till bengt.attebo@petrobio.se . Utvärdering och intervjuer sker löpande.

Har du frågor, eller söker mer information så kontakta försäljningschef Bengt Attebo, eller lokala fackordförande för Unionen, Daniel Persson.

Bengt Attebo Marknadschef 031-3354 987 bengt.attebo@petrobio.se

Petro Bio AB utvecklar och levererar brännare och förbränningsutrustning. Vi erbjuder ett brett sortiment av miljövänliga, högkvalitativa produkter som har låga underhålls- och driftskostnader. Vår långa erfarenhet och tekniska kompetens finns alltid nära till hands för att öka våra kunders lönsamhet. Vi startade 1964 under namnet Petrokraft AB.